Heb jij een uitdagend project of simpelweg een vraag? Wij helpen je graag verder.

Contact

Priems Bouw BV is dé aannemer in Bladel en omgeving die bouw- en verbouwingen tot een succes brengt. Kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie, dat is wat je van ons mag verwachten. Hier voegen we nog wat Brabantse gemoedelijkheid aan toe en zo bieden we ons aan als het fijnste aannemersbedrijf voor particulier én zakelijk.

✓ Nieuwbouw particulier
✓ Nieuwbouw zakelijk
✓ Verbouw particulier & zakelijk

Van plan tot resultaat

Wat je (ver)bouwplannen ook zijn, we denken graag met je mee. Samen gaan we in gesprek om je wensen tot in detail uit te werken. We zetten een concept op papier, finetunen en maken daarna een planning. Een waar we ons aan houden, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe woning, bedrijfspand of verbouwing.

Uitdagingen, daar houden wij van!

Heb je een geweldig idee voor bouw of verbouw, maar denk je dat dit technisch onmogelijk is? Niet als het aan ons ligt. Wij zijn juist gek op uitdagende klussen en denken graag in oplossingen om jouw wensen te realiseren.

Aannemer in De Kempen

Wij zijn gevestigd in het mooie Bladel en werken in het gehele omliggende gebied. Zoek je dus een bouwbedrijf in Bladel, Reusel, Hapert, Eersel, Duizel, Steensel, Knegsel, Hoogeloon, Hulsel of Netersel? Of juist net wat verder weg in Waalre, Hooge Mierde of Lage Mierde? Wij kijken ernaar uit om ermee aan de slag te gaan!

Transparantie en kwaliteit

Bij Priems Bouw vinden we het belangrijk dat je altijd weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar de kosten voor een huis verbouwen, een bedrijfspand plaatsen of een overkapping zetten? We geven je vooraf een transparante prijsopgave. Hierbij focussen we altijd op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Heb je zelf een bepaald budget in gedachten, dan denken we graag met je mee over hoe we binnen dit budget jouw wensen kunnen realiseren. Zo vinden we de ideale balans en maken we van ieder project een succes.

Duurzaam bouwen

We letten bij Priems Bouw graag zoveel mogelijk op duurzaamheid. Zonnepanelen, eiken overkappingen, energiezuinige verlichting, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook wanneer je met je bedrijfspand aan bepaalde wetgeving moet voldoen, houden wij hier rekening mee in ons voorstel. Daarnaast proberen we zo min mogelijk materiaal te verspillen.

Je kunt op ons bouwen

Wij van Priems Bouw zijn keiharde werkers met passie. We storten ons vol overgave op het succesvol opleveren van jouw project. Neem eens een kijkje in ons portfolio en doe alvast inspiratie op om te zien wat we óók voor jou kunnen betekenen.

Kun je nu niet wachten om die nieuwbouw, verbouwing of aanbouw te laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we voor een geweldig resultaat!

Nieuwbouw particulier

Een nieuwbouw huis compleet afgestemd op jouw wensen, wie droomt er niet van? Bij Priems Bouw BV helpen we je graag om deze droom te realiseren. Als bouwbedrijf nemen we al je zorgen uit handen. Door middel van open communicatie, korte lijnen en flexibiliteit, zorgen we ervoor dat ieder project efficiënt verloopt. Het doel: het realiseren van een nieuwbouw huis dat helemaal aan je ideaalbeeld voldoet!

Kwaliteitsbouw in De Kempen

Priems Bouw staat ook bekend als specialist in exclusieve villabouw in De Kempen en omgeving. Van Reusel, Netersel en Hapert tot Steensel, Knegsel, Eersel, Waalre en Valkenswaard, we realiseren onze projecten op jouw kavel

Nadat het droomhuis op papier staat gaan we aan de slag. We vinden het belangrijk om open te communiceren. Zo maken we jouw nieuwbouw project tot een succes.

Exclusief wonen met Priems Bouw

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning dan kom je er al snel achter dat er altijd wel iets is dat je graag anders zou willen. Door je wensen neer te leggen bij een bouwbedrijf zorg je ervoor dat je een exclusief project realiseert. En of dat nu gaat om een kubistische villa, een hedendaags landhuis of een ander soort bijzonder woonhuis, met Priems Bouw komt exclusief wonen binnen handbereik.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Een landelijke villa in Reusel, een landhuis in Hooge Mierde, een rietgedekte villa in Bladel of een nieuwbouw woonhuis in Eersel, het behoort allemaal tot onze mogelijkheden. Wij zijn namelijk gek op uitdagende klussen.

Denk je iets te willen dat bouwtechnisch ingewikkeld is? Juist dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij houden ervan om te denken in oplossingen, waardoor het onmogelijke toch mogelijk wordt.

Realiseer je droomhuis

Enthousiast om een aannemer te vinden voor je nieuwbouw woning die voor jou de zorgen uit handen neemt en aan de slag gaat met de juiste technische kenmerken. Een bouwbedrijf dat je nieuwe villa tot in detail bouwt op basis van jouw dromen? Neem dan contact op met Priems Bouw voor een vrijblijvend gesprek!

Nieuwbouw zakelijk

Welke ondernemer droomt er niet van een mooi en strak bedrijfspand? Priems Bouw BV zet zich graag in om je bedrijfslocatie om te toveren tot het meest luxe visitekaartje van jouw onderneming. Als nieuwbouw aannemer voor kantoren, bedrijfshallen en andere zakelijke projecten, nemen we graag al je zorgen uit handen.

We zijn flexibel en hanteren korte lijnen en open communicatie, zodat ieder project efficiënt verloopt. Met als doel: het realiseren van een nieuwbouw pand dat perfect aansluit bij jouw onderneming!

Kwaliteitsbouw bedrijfspanden in De Kempen

Priems Bouw is hét bouwbedrijf voor het realiseren van exclusieve bedrijfspanden in De Kempen en omgeving. We zijn gevestigd in Bladel, maar werken ook als aannemer in Reusel, Eersel en alle omliggende gemeenten.

Eerst gaan we met je in gesprek over de wensen aan de nieuwe bedrijfsruimte. We bieden tevens een adviserende rol en houden rekening met esthetische en technische aspecten. Wat is mooi en wat is praktisch? Samen vinden we de perfecte balans.

Exclusieve bedrijfspanden met Priems Bouw

Bij Priems Bouw richten we ons op bijzondere projecten. Geen standaard werk, maar een exclusief pand dat perfect aansluit bij jou als ondernemer. Een kantoor waarmee je je klanten omver blaast, een bedrijfshal waar iedere werknemer zich fijn voelt, we halen het maximale uit jouw kavel.

Ook voor aanbouw of gedeeltelijke nieuwbouw van de bedrijfsruimte ben je bij ons aan het juiste adres. Extra isolatie, een nieuw dak, een extra kantoor, we leveren full-service met focus op advies, begeleiding en een uitstekende prijs-kwaliteit.

Een zakelijke uitdaging vinden wij interessant!

Hoe ingewikkelder het zakelijk bouwproject, hoe interessanter wij het vinden. We zijn gespecialiseerd in projecten die bouwtechnisch ingewikkeld zijn. Denk je dus dat jouw wensen onmogelijk zijn? Niets is te gek bij ons. Of dat nu gaat om precisiewerk voor kleine ruimtes, luxe kantoorpanden of complete bedrijfshallen, we denken graag in oplossingen om het project tot een groot succes te maken.

Realiseer je zakelijke nieuwbouw

De prestaties van ondernemers kunnen nóg beter worden wanneer ze worden uitgevoerd vanuit een frisse en inspirerende locatie. Ben je enthousiast om je zakelijke nieuwbouw in De Kempen te realiseren? Zoek je een zakelijke aannemer die jouw wensen tot in de puntjes verzorgt en rekening houdt met wettelijke en technische aspecten? Wil je het bouwen van het bedrijfspand uitbesteden aan een kwalitatief, adviserend bouwbedrijf? Neem dan contact op met Priems Bouw voor een vrijblijvende kennismaking!

Verbouw

Tijd voor verbouw of aanbouw aan je woonruimte of bedrijfspand? Voor optimale kwaliteit van elke bouwklus kies je voor Priems Bouw BV. Als full-service bouwbedrijf kun je bij ons terecht voor verbouw, aanbouw, uitbouw en afbouw. We regelen het voor jou van A tot Z.

Wij staan voor flexibiliteit, korte lijnen en open communicatie, zowel met zakelijke als particuliere klanten. Zo zorgen we ervoor dat jouw verbouwproject zorgeloos en efficiënt verloopt. Met als doel: een verbouwing of aanbouw, perfect afgestemd op jouw wensen!

Full-service verbouwing in De Kempen

Priems Bouw in Bladel is dé aannemer als het aankomt op (ver)bouwprojecten. Of dat nu in Bladel, Reusel, Hapert, Netersel, Hooge Mierde of Lage Mierde, Waalre, Eersel, Hapert of Knegsel is, we zijn actief als bouwbedrijf in De Kempen en omgeving.

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht met kleine én met grote verbouwprojecten. Een greep uit wat we realiseren:

  • Compleet huis verbouwen of bedrijfspand verbouwen
  • Kleine en grote aanbouw woningen en bedrijfspanden
  • Renovatie bestaande woning of bedrijfspand
  • Grote verbouw villa, zoals vervangen van (rieten) dak, plaatsen van vloerverwarming, aanleggen van berging, aanpassen kamerindeling met kap- en metselwerk
  • Verbouw bedrijfspanden, bijvoorbeeld om te voldoen aan bepaalde technische eisen
  • Uitbouw dakkapel, tuinhuis, erker, overkapping met haard, douglas overkapping en eiken overkapping

Geen uitdaging is ons te gek!

Heb je een bijzonder idee voor een verbouwing of aanbouw? Laat maar komen! Bij Priems Bouw zijn we gek op uitdagende projecten. Denk je dat jouw idee te ingewikkeld is? Niet als het aan ons ligt. Samen komen we tot een oplossing die zowel technisch als qua uitstraling perfect in elkaar zit.

Advies en volledige ontzorging

Als bouwbedrijf in De Kempen spelen we ook een adviserende rol. Je wilt immers een constructie die over een aantal jaren ook nog kwalitatief in orde is. Heb je daar geen omkijken meer naar, wel zo fijn.

Realiseer je verbouwing

Stel die verbouwing niet langer uit en laat je wensen werkelijkheid worden. We gaan het gesprek met je aan, zorgen voor een concept en gaan dan over tot de realisatie. We nemen het werk voor je uit handen, zodat jij zorgeloos je verbouwing kunt laten uitvoeren en daarna kunt genieten van de vernieuwingen in jouw woning of bedrijfspand. Lijkt dit jou wel iets? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.